Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/customer/www/artlux.ro/public_html/wp-content/themes/divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/artlux.ro/public_html/wp-content/themes/divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php:8) in /home/customer/www/artlux.ro/public_html/wp-content/plugins/gridlist-view-for-woocommerce/includes/functions.php on line 25
Despre Noi

DESPRE NOI

Bine ati venit la?

Artlux

Ne-am propus sa ambalam doar lucrurile importante pentru dumneavoastra.?Fie ca daruiti, decernati sau oferiti ceva important, aveti nevoie de un ambalaj pe masura…?Daca ceva este indeajuns de important pentru dumneavoastra, atunci sigur are nevoie de un ambalaj facut de noi.

Va oferim o gama larga de ambalaje de lux pentru prezentare si protocol, ce include cutii, mape, coperti, albume, agende etc.Oferim, de asemenea, servicii de legatorie de arta, tipar digital, stantare si personalizare. Produsele noastre sunt realizate din materiale diverse, precum catifea, plus, piele naturala, piele ecologica, imitatie piele, material textil, hartie tiparita si plastifiata, hartie natur etc.

Produsele si serviciile pe care le oferim sunt realizate integral manual si pot fi 100% personalizate in functie de cerintele dumneavoastra.?Va invitam sa ne cereti cele mai deosebite ambalaje pentru lucrurile importante din viata dumneavoastra si a organizatiei dumneavoastra!

11 ani

de ambalaje de lux

Povestea noastra incepe in anul 2003, cu visul unui om. Elena Corlan si-a dorit sa ofere ambalajele perfecte celor care aveau nevoie de ele in momentele importante din viata lor. Cu peste 25 de ani de experienta in legatoria de arta si crearea ambalajelor de lux, Elena Corlan a vrut sa ofere o noua perspectiva asupra ambalajelor:

?A crede ca ambalajul nu are o importanta prea mare este cel putin o greseala. Ambalajele au personalitate proprie si merita apreciate pentru ceea ce sunt. Un ambalaj cu personalitate puternica atrage si impresioneaza. Astfel de ambalaje creaza o aura de importanta in jurul oricarui obiect.?

Elena Corlan

Director General Artlux

Inca de la inceput ne-am propus sa va oferim ambalajele perfecte pentru lucrurile importante din viata dumneavoastra si a organizatiei dumneavoastra.

Pentru ca ne-ati cerut cele mai deosebite ambalaje, am devenit tot mai buni: ambalaje de lux personalizate, servicii de leg?torie de arta, tipar digital,?personalizare, stantare, finisare tipografica etc. Continuam sa ne perfectionam, pentru ca vrem sa fim prima dumneavoastra optiune in domeniul ambalajelor de lux personalizate. Anii au trecut, dar angajamentul nostru ramane: informatii complete, grija pentru calitate si livrare la timp.

Va invitam sa ne cereti in continuare sa ne autodepasim!

Ana-Maria Sta?

Director Comercial Artlux