Sari la conținut

Despre Noi

Bine ai venit!

Artlux

Ne-am propus sa ambalam doar lucrurile importante pentru tine.

Pentru a crea momente de neuitat ai nevoie de ambalaje pe masura…

Daca ceva este indeajuns de important pentru tine, atunci sigur are nevoie de un ambalaj facut de noi.

Daca ai nevoie ca ambalajele sa ‘spuna’ o poveste, sa transmita un mesaj sau sa creeze o atmosfera speciala, atunci ai nevoie de ambalajele noastre.

Iti oferim o gama larga de ambalaje de lux pentru prezentare si protocol: cutii, mape, coperti, albume, agende etc. personalizate 100%.

Produsele noastre sunt realizate din materiale diverse, precum plus, piele naturala, piele ecologica, imitatie piele, material textil, hartie tiparita si plastifiata, hartie natur etc.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

19 ani

de ambalaje de lux

Povestea Artlux incepe in anul 2003, cu un vis.

Elena Corlan si-a dorit sa ofere ambalajele perfecte celor care aveau nevoie de ele in momentele importante din viata lor.

Cu peste 30 de ani de experienta in legatoria de arta si crearea ambalajelor de lux, Elena Corlan a vrut sa ofere publicului larg o noua perspectiva asupra ambalajelor:

“Ambalajele au personalitate proprie si merita apreciate pentru ceea ce sunt. Un ambalaj de calitate nu doar pune in evidenta obiectul pe care il contine, ci transmite un mesaj persoanei care il primeste: te apreciez.”

Elena Corlan, Director General Artlux

Viziunea noastra este o lume in care ambalajele sunt o forma de comunicare, o modalitate de a transmite idei si emotii, de a inspira si a crea amintiri de neuitat.

Vrem sa fim prima ta optiune cand ai nevoie de ambalajele care ‘spun’ ceva.

Valorile noastre: comunicare excelenta, calitate exceptionala, livrare la timp.

Contacteaza-ne, abia asteptam sa lucram impreuna.

Cere Ofertă

 

CERE OFERTA


Lasă-ne detaliile tale pentru a te putea contacta

Dă-ne cât mai multe detalii despre proiectul tău sau întrebările pe care le ai și noi îți răspundem în cel mai scurt timp!